tisdag 30 mars 2010

RESE-DRÖMMAR!

Visst är det underbart att resa!
Det är så roligt att planera, fundera och fantisera om resmål och ställen att besöka. Vi älskar vårt hem, men ibland behöver man något att längta efter och se fram emot för att sedan värdera det man har ännu mera. Hur härligt man är haft det på sin resa så är det alltid lika skönt att komma hem igen, eller hur?!

I slutet på maj skall vi resa hit.

Vi skall äta massor med god Paella som vi älskar!

Vårt resmål blir denna gång Alicante i Spanien. Det blir en 4 dagars resa för bara mig och M., får separationsångest bara jag tänker på det. Vi brukar alltid ha barnen med oss på våra resor. Denna gången skall vi iväg ensamma första gången på många år, spännande.

Nu är det bara några dagars arbete kvar till påsk och lite extra ledighet, det skall bli skönt och så mysigt!

Tack för att du tittar in hos mig, och för alla fina kommentarer!
Ta hand om dig!

Kram Lotta

8 kommentarer:

Linda i Lönnbacka sa...

Det bästa med att åka bort är att komma hem, hur underbar än resan varit tycker jag :)

Vad mysigt att Ni unner Er en resa bara mannen och du. Kommer bli såå härligt sen när Ni får återse barnen väl hemma igen!!

Alicante låter underbart, nu längtar man verkligen efter sol och värme efter denna lååånga vintern!!

Ha en fin kväll!
Kramar Linda

bakom berget sa...

Men du....va härligt! Jag blir så avundsjuk. Min N och jag var ner till Playa del Ingles i höstas och vi längtar tillbaka. Planerar att resa igen till hösten. Det är ju underbart att komma bort ett slag, men som du säger...lika skönt att komma hem igen.Ni kommer att få det härligt!
Ha en trevlig kväll! Kram Åsa.

Limetwig sa...

Jag tror faktiskt att föräldrar blir bättre föräldrar om de får vara bara vuxna ett tag också--- Ta vara på tiden ni får tillsammans! Åse

home by lina sa...

Kul med en resa och på tu man hand! Det behöver man ibland och är en fin investering i sitt förhållande :o) Ha det gott! Kram Lina

Jungfrun sa...

Åååh Alicante! Mina gamla "hemtrakter"!!! Jag bodde 6 mil söder om Alicante för några år sen. Ett tips: Du måste bara in på "El Corte Ingles"! Det kan man jämföra med NK, finns MYCKET fint att hitta där! ZARA är ju så klart ett måste också! Jag blev så glad när den butiken kom till Sverige :)
Det finns ju så klart en massa annat sevärt t ex saluhallen och marknader.
Kram från Jonna ♥

Vita rosor och förgätmigej sa...

Jag blir inte ett dugg avundsjuk ska du veta... *blink* Finns lixom inte ens på kartan att vi skulle kunna åka iväg nu. Spanien är verkligen ett underbart resemål! Åhhhhhh!!!
Kram/ Anna

exklusivvardag sa...

Säger hej när jag kikar förbi din härliga blogg :-) Må så gott /Linda

Cathrin sa...

Mmmmm så härligt det ser ut. Kan nästan känna värmen stråla emot mig. Är nog utsvulten på resor till sol och värme. Vill vänta tills barnen är lite större. Vill inte lämna dem (separationsångest av värsta slag) och inte ta med riktigt ännu. Men snart... Försök njuta av er barnfria resa, det låter underbart även om det säkert är tomt att inte vara hela familjen.
Kram
Cathrin