onsdag 21 april 2010

I MITT KÖK!

I köket vill jag gärna ha mycket frukt och grönt framme. Det doftar gott, blir färgstarkt, inspirerande och hemtrevligt.

Frukten lägger jag gärna på mitt Koziol fat i 3 våningar. Ett väldigt praktiskt fat som även går att plocka isär och använda del för del.

Tomaterna blir en härlig färgklick i Kosta Bodas Mineskål i limegrönt.(Ja, min accentfärg i köket är grönt.)

Basilika är min favorit ört. Har sått frön av Basilika i uterummet också, och jag väntar med stor spänning på att de skall komma upp.

Hoppas att du har en bra onsdag!

Jag har haft ledigt från jobbet idag. Tur, för igår kväll kom vi hem 22.30 från en mycket intensiv, rolig och positiv jobbresa, så idag är jag sååå trött.

Jag och V. har varit en skogspromenad och haft picknick med oss, mysigt. Vi plockade med oss en stor bukett med vitsippor hem. Undrar bara vart vårvärmen tog vägen för nu blåser det iskalla vindar igen!? Hoppas den snart kommer tillbaka!!!!!

Kram Lotta

6 kommentarer:

Cilla sa...

Jag kan bara hålla dig!!
Vad bra att jobbresan gick bra :0)
Basilika är såå underbart..
Kramen Cilla

Skogsfrun... sa...

härligt med vitsippor! ska plocka ngn dag jag med!
Jag blir helt hungrig av allt gott du visar i ditt kök!
Lyllo dig som har en kitchenaid!

Kram pernilla

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vad mysigt med picknick! Skulle gärna dra med mig min karl ut i skogen också men här har det minsann snöat! Hua!!! Var tvungen att kolla in väderleksrapporten och där stod det i alla fall att vämen ska komma inom tio dagar. Känns lite tröstande...
Ta hand om dig!
Kram/ Anna

Anonym sa...

Hej!
Jag har också plockat vitsippor idag och gått en liten promenad i solskenet, men fy vad det blåser kallt det är nästan så man får plocka fram mössan igen. Ha det så bra. Kram Kusinen U.

Hvita Hjärtat sa...

Oj vilka härliga färger! Man blir riktigt frestad att slänga ihop en sallad! Här är en till som älskar basilika :o)

Kul att arbetsresan gick bra! Det var säkert både roligt och intressant!

Kram,
Jennie

Carina Bengtsson sa...

Hej Lotta,
Trevlig bilder du har på din blogg. Frukt och grönt är alltid bra att ha framme. Problemet hos oss är att det är få som äter det och det mesta får slängas.
Skönt med ledig dag och skogspromenad.

Kram
//Carina