söndag 25 april 2010

UNDERBARA HELG!

Halloj mina vänner!

Hoppas att ni haft en lika härlig helg som vi! Vädret har varit toppen och vi har hunnit med massor....

Mannen har jobbat för högtryck med båten denna helgen också, (vet inte vad han håller på med), han hoppas vara klar för sjösättning nästa helg. Så fort allt är färdigt skall ni få se hur vår gamla, mysiga båt ser ut.
Jag och barnen drog med M. upp i skogen på en god picknick igår så han kom loss en liten stund. På kvällen åt vi grillat hos Svärmor och Svärfar, ute för första gången i år, så härligt!


Visst är det svårt att gå in på kvällen när det är så skönt väder!?

Jag och V. tog en kvällscykeltur, vi stannade och matade hästarna med gräs på vägen. Det är sååå underbart att bo på landet!

Hoppas att du får en toppen vecka!

Kram Lotta

6 kommentarer:

bakom berget sa...

Jag håller med dig. Det är så svårt att gå in på kvällen. Man vill bara vara kvar ute. Härligt att värmen börjar komma. Ha en bra måndag i morron!
Kram Åsa.

godastunder-tokigaidéer sa...

Låter som ni har haft en toppen helg, håller med dig att det låter härligt att bo på landet...

Ha en go vecka
Kram Anna

Vita rosor och förgätmigej sa...

Tänk den som ändå kunde ta en kvällspromenad... Men den tiden kommer. Våra barn är alldeles för små ännu. Visst är det underbart att se saker gro! Man blir glad i hela kroppen ;0).
Mördarsniglar, jo de känner man tyvärr till. De kom förra året så nu har jag fullt upp med att klippa och förgifta sniglar. Får se om det hjälper. Jag har märkt att pallkragar ger ett visst skydd emot dem också.

Ta hand om dig!
Kram/ Anna

Hvita Hjärtat sa...

Hej! Jag önskar att jag hade mera tid just nu, hinner titta in allt för sällan nuförtiden!! Låter som om ni haft en skön helg! Vi var också ute en hel del och njöt av vackert väder. Lillgumman såg livslevande hästar för första gången och var jätteimponerad och fascinerad :o) Håller verkligen med om att det är underbart att bo på landet, det är en sån njutning att ta en promenad och se hästar, får, fält, skog...så lugnt och avkopplande mitt i vårstressen!

Ha en bra vecka! Kram!

Cilla sa...

Underbara bilder & vilken mysig helg ni haft!! Absolut bär det emot att gå in när solen skiner..
Ja dom där båtarna.. Vi köpte en ny båt i höstas men pga vädret dröjde det tills för ett par veckor sedan som mannen kunde ta premiär turen.. Jag väntar på varmare väder.. fniss
ha det bäst!!
Kram Cilla

mitt skärgårdsliv sa...

Javisst är det härligt att bo på landet :) hoppas även du får en toppen vecka! Ha det bra!