tisdag 4 maj 2010

BLAND KOBBAR & SKÄR!

Äntligen har vi fått vår första båttur på havet som vi längtat efter hela långa vintern!
Vi älskar hav och båtliv och försöker nyttja det så mycket som möjligt de få månaderna på året som man kan. Då lägger vi mycket annat åt sidan, umgås, kopplar av, njuter och hämtar kraft för nya projekt med hus och hem.
Detta är en viktig tid för oss som familj då vi hemma oftast har väldigt mycket på gång och har svårt att bara koppla av och ta det lugnt.
Kul att du tittar in hos mig, önskar dig en fortsatt bra dag!

Gör som havet, VÅGA!
Kram Lotta

5 kommentarer:

bakom berget sa...

God morgon! Vilka sköna bilder du visar idag!
Ha det gott! Kram Åsa.

Hvita Hjärtat sa...

Hej!!

Nämen hjälp vad du har hunnit med många fina inlägg!! Själv hinner jag inte ens läsa andras bloggar längre :o( det är så fullt upp här hos oss! Varje dag hoppas jag hinna med ett blogginlägg, men icke! Vad härligt att ni nu kan vara ute till havs igen, och vad jättemysigt det blev i båten med alla fina kuddar och vimplar som du sytt! Ha det så jättebra, jag kommer nog att fortsätta kika in hos dej även om mitt eget bloggande ligger på hyllan för tillfället!

Kramar,
Jennie

Linda i Lönnbacka sa...

Det är rovande med vatten, och att åka ut på båttur!

Man bara ÄR :) vilket är underbart och för ett tag glömmer man bort alla måsten där hemma.

Vad fint det blev inne i båten dessutom, riktigt marin känsla och mysigt ombonat!! *ler*

Ha det gott!
Kram kram

Bella sa...

åååh, vilka härliga bilder, när jag ser dem saknar jag båtlivet ännu mera... Vi letar fortfarande ny båt men har inte hittat den rätta, hade en på gång som försvann framför näsan på oss så vi får fortsätta leta, men det känns som om tiden springer iväg lite...

Hopppas du haft en bra dag

Kramar Bella

Annelie sa...

Sicken mysig blog.
Jag skulle ge ganska mycket för att kunna sitta där på den kudden och läsa det senaste numret av allt i hemmet. Guuuuuuuud vad jag blir avundsjuk.