onsdag 9 juni 2010

FULA FISKAR!

Halloj bloggvänner!

Roligt att ni tittar in hos mig, och att fler och fler hittar hit!

Onsdag och jag och V. har vår lediga dag. Regnet smattrar mot rutorna så vi passar på att ha en lugn mysmorgon, V. med Byggare Bob och jag med Bloggen.

Idag blir det lite bilder från havet och helgens kvällsfisketur.


Då M. under lördagen hört rykte om att Makrillen kommit blev han sugen på att prova fiskelyckan. De enda de fick upp var dock denna "fula fisk", en Horngädda.

När M. och barnen fiskade hade jag en skön stund inne i ruffen med nya numret av Allt i Hemmet. (Stunden blev inte så lång då jag ganska snart kände mig sjösjuk.)

Tålamodet för fiske är inte så stort i vår familj och ganska snart blev det till Viggos stora glädje full fart på båten igen.

Några sälar låg på klippan och mös, men de dök snabbt ner i vattnet när vi närmade oss. Vi hade en härlig kvällstur på havet!

I morgon är det dags för Skolavslutning och Sommarlov för M. och R.
M. slutar 6:an och R. går ut 4:an, jag kan inte fatta att jag har 2 såå stora barn.

Hoppas solen skiner på dig idag, här öser regnet ner. Efter regn kommer ju sol, så imorgon ser vi fram emot en solig avslutingsdag.

Kram Lotta

4 kommentarer:

Hvita Hjärtat sa...

Hej!

Mysig med fisketur! Jo, man märker nog hur snabbt tiden går när man ser hur barnen växer och blir äldre - man hinner knappt med själv! Hoppas ni får sol på avslutningsdagen! Tack för kommentaren om headern, kan tipsa dej att ladda ner PhotoScape (gratis). Då är det enkelt att fixa bilder, collage, m.m!

Kram,
Jennie

Levis o Vilda sa...

Vilken mysig dag ni verkar haft! Jag har lagt till dig i min blogglista så jag inte missar nåt!

Önskar dig en trevlig kväll!

Kram Mia

Boviksmarinan sa...

Hej vännen..
Huga vilken ful fisk, visst har gäddor vassa tänder oxå:-)?
Men fisketur lät härlig men inte illamåendet...det finns ett slags armband du kan köpa på apoteket att ha i förebyggande syfte. Testa detta, kan funka!
Kramisar Linda

godastunder-tokigaidéer sa...

Ja vi får verkligen hoppas på bättre väder till skolavslutningoch i helgen ska vi på fest ute i tält och jag hatar att frysa, så snälla inget regn i alla fall.

Ha det gott
Kram Anna