måndag 7 juni 2010

SOMMAR I SOFFAN!

Hej!

Hoppas att ni alla haft en skön helg i sommarvädret!

Tyvärr verkar det som det fina vädret tog slut här samtidigt som helgen. Idag har vi kallt och regnigt, det känns lite ovant, men trädgården blir glad av lite vatten.

Man vänjer sig snabbt vid värme och sol och tror att det skall fortsätta vara så, eller hur!?

Nu får man passa på att pyssla lite inne och göra det mysigt och somrigt på insidan också. Jag är tokig i kuddar och flyttar runt och ändrar om ständigt. Idag ser det ut så här i min ena soffa.

Den mittersta kudden, Bland kobbar & skär, kunde jag inte motstå för den passar så fint hos oss. Den kommer från nätbutiken House of Linnéa.


Denna veckan är det skolavslutning här på torsdag så då hoppas vi att det har regnat färdigt.
Önskar dig en bra start på din vecka!

Kram Lotta

6 kommentarer:

Hvita Hjärtat sa...

Hej!

Vilka fina kuddar, så somrigt och fräscht! Och grattis till kudden du vann hos Limetwig :o) kul att just du vann! Jag hoppas att sommaren inte går allt för snabbt, speciellt med tanke på att jag börjar jobba till hösten. Hoppas att ni fått fint väder nu tills skolorna slutat!

Kram,
Jennie

Levis o Vilda sa...

Här försvann också solen när måndagen kom. Men för min del gör det inte så mycket, har ett berg av tvätt att ta hand om...

Superfin kudde du fyndat o mysig blogg du har!

Kram Mia

Anonym sa...

Hej Lotta!
vi ska köpa 2st gardiner uí samma tyg som du har köpt kudden tycker den är jättefin.Hoppas att ni får en bra vecka.Själv är jag tillbaka på jobbet igen.Kommer bli ett tugnt pass!!!!KramKram

promenader på landet sa...

Hej vännen! Visst vill man ha sol och värme varje dag, när den har kommit! Jättefina kuddar du har! Ha en bra vecka! Kram Maria

Boviksmarinan sa...

Vad märkligt...jag var och kollade på precis likadanna gardiner "Bland kobbar o skär" då jag var i Kalix för ngn vecka sedan men de hade inte kvar varken hissgardin eller kuddar , snyft. Men jag har Sancerre gardinerna o kuddar fr Svandefors sen tidigare o e super nöjd.
Kul att höra fr dig på min blogg.
Sov gott!/Kramis Linda

Hoffmans Design sa...

Hej nu hittade jag hit också vilken underbar blogg. Precis i min stil med marina locken.
Den kudden Bland kobbar och skär var helt underbar. Snyggt blev det i soffan