torsdag 15 juli 2010

BORTA BRA MEN HEMMA....

Halloj mina vänner!

Hoppas att ni har det skönt och njuter av värmen och den härliga sommaren!

Nu är vi hemma igen efter några mysiga dagar iväg med familjen. Vi besökte Kolmårdens djurpark, såg Delfinshow och åkte på Safari.
Riktigt kul och spännande för oss alla!

Efter 2 dagar i djurparken åkte vi ut till Risö i Skärgården och hälsade på A & J på deras sommarställe ute på en ö med egen brygga. Sååå mysigt!
Vi badade, åt god mat och hade ett underbart dygn hos dem innan vi återvände hem till vårt härliga liv på landet nära havet.

Hur mysigt och skönt man än har det när man är på resa så är det alltid lika skönt att komma hem igen, eller hur!?

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST!

Kram Lotta

2 kommentarer:

Levis o Vilda sa...

Visst är det så! Alltid skönt o komma hem. Kolmården är vårt andra hem om somrarna. Bor ganska nära o brukar skaffa årskort så vi kan vara där ofta. Vi tycker det är supermysigt!

Kram Mia

Vita rosor och förgätmigej sa...

Kolmården! Dit ska vi också styra kosan någon gång i nästa vecka eller veckan efter. Har varit där en gång tidigare och jag tyckte att det var underbart. Ska bli så kul att kolla på elefanterna eftersom min Albin har en passion för elefanter. När han fyllde år önskade han sig en riktig elefant ;0). Lite svårare att fixa till än en hund...

Jag måste bara säga att jag älskar din header! Den är såååå snygg!!! Välkommen hem gumman. Du har varit saknad här i bloggvärlden.

Stor kram/ Anna