fredag 17 december 2010

En minigran har flyttat in

Hej vänner!

Härligt med fredag, eller hur!?

En liten minigran har flyttat in i vårt matrum i väntan på den stora granen, den luktar JUL.Idag är det halvdagsjobb för mig och skolavslutning för de 2 stora, skönt med lite ledighet för barnen de är de väl värda.
För mig är det bara 3 dagar kvar innan mitt jobb tar slut....

Ikväll blir det fredagsmys med hyrfilm & godis för mig och barnen för M. ska på julbord med jobbet.

Önskar dig en fin dag och en riktigt skön helg!

Fredagsmys-kram Lotta

5 kommentarer:

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vilken söt liten gran ni har. Vi tog ju in julgranen redan förra helgen men det var faktiskt första året vi var ute i så god tid. Jag brukar ledsna den 31 december så jag tänkte att vi skulle hinna njuta av den i år... Hoppas att allt ordnar sig till det bästa med jobb och så.

Kram/ Anna

Madeleine Berglund sa...

Hej!

Har du åkt i diket i år menar du? ojoj.. Själv har jag i alla fall lyckats hålla mig på benen. Annars brukar jag lyckas göra åtminstone en vurpa varje år..ooops. =P

Nu blir jag jätte nyfiken, har du en atelje?

Kram Madde

Anonym sa...

Hej Syster!!Hoppas att ni får en mysig fredag.Hälsa alla Stor Kram

Anonym sa...

Hej!
Hääärligt med fredag..Söt liten gran:) Vi har tagit in vår gran idag yngsta dottern håller på att klä den nu(kul att hon vill göra det när man har "stora barn" blir ofta svaret näe jag vill inte, så de senaste åren har jag klätt den själv) har alltid köpt gran ett par dagar innan julafton annars men tänkte vi skulle vara ute i god tid i år.Ha det bra!
Kram Kusinen Ulrika

MIN LYCKA ♥ sa...

Hen fina Lotta!

Fin liten gran! Gillar minigranar, jag köpte en planterad innegran till mina svärföräldrar igår, planterad i en snygg stor kruka. Jättefint!

Gott med helg, synd att det går så fort bara. Här är det full snöstorm och imorgon får vi nyckeln till huset...ingen bra kombination...

Ha det gott!!
Kram