söndag 9 januari 2011

Lekstuga i vinterskrud

Hej vänner!

Hoppas att ni har en riktigt skön söndag!

Helgerna går mot sitt slut och det är med blandade känslor vi går mot vardag igen.

Det har varit en lång skön ledighet för barnen, och en del extra dagar för M.

Vi har umgåtts med nära & kära och haft många härliga dagar tillsammans ute i snön. Vi har t.o.m kommit igång med vårt köksprojekt igen, och vitmålat panelen i köket.


Det är nog först nu, när de stora barnen börjar skolan igen och V. på dagis som jag börjar insé att jag faktiskt inte har något jobb att gå tillbaka till. Det känns lite tungt....

Tack för att ni finns bloggvänner, era rara ord förgyller mitt liv.

Kram Lotta

6 kommentarer:

Maria sa...

Godmorgon!

Det hoppas jag med. Nu räcker det med elände..

Händer denna söndag för dig då?
Själv ska jag städa! Och tvätta!

Ha en fin dag! Kramar Maria

Hvita Hjärtat sa...

Jadu, vardagen kommer emot fast man inte riktigt skulle vilja det. Förstår att det känns tungt att inte ha jobb att gå till. Men försök att ta tillvara på den lediga tiden! Jag tycker att det går så mycket tid åt till att jobba just nu, så jag hinner knappt leva och njuta av dagen. Minns hur annorlunda det var för ett år sedan då jag var ledig...Sköt om dej! Det kommer att ordna sig! Kraam!

Hanna sa...

söt lekstuga.
kram
hanna

A House With A View sa...

Vilken skillnad det blev efter målningen i köket, kanonfint!! Och det första jag såg var vita tulpaner överst i bloggen, precis det jag visar idag :)) Stugan är så söt tycker jag, och det hjärtformade staketribborna!

Håller med Hvita Hjärtat ovan, försök ta vara på tiden då du är ledig. Tror det ordnar sig framöver. Lycka till på jobb-sök-fronten!

Kraaaaam aka

STENLYCKA sa...

Hejsan!
Vilken gullig lekstuga.Vilken lycka för barnen att få leka där.
Hoppas det ordnar sig med jobb för dig.
Önskar dig en fin vardagsvecka utan en massa avbrott av helger....
Kram Raina

bakom berget sa...

Hej! Tack för din goa kommentar hos mig. Ja visst kan man önska att alla fick ha det så där. Men saker och ting ändras ju i och med att tiden går.
Jag blir så sugen att sätta igång med ett målningsprojekt som jag har funderat på ett tag. Det är en stor platsbyggd hylla i min hall. Jag kan inte bestämma mig riktigt..
Idag kan jag säga att jag gjorde ett riktigt fynd på Ica maxi. Tio liter vit väggfärg, för 99 kronor. Det kan man väl kalla billigt va!
Nu är det dags att hoppa isäng snart. Hoppas att du får en skön dag i morgon. Du ska se att det snart dyker upp ett jobb, så njut av ledigheten så länge det går.
KRAM till Dig! Åsa.