tisdag 15 februari 2011

Citronträd på semester

Vårt Citronträd har fått övervintra i ena hörnet av V-rummet.

Jag hoppas att det samlar kraft & styrka för att ge oss många härliga gula citroner i vår-sommar när det får flytta till Uterummet igen.


Önskar er en fin dag alla bloggisar!

Tusen tack för alla söta hälsningar på Valentines day.

Kram Lotta

2 kommentarer:

STENLYCKA sa...

Vilket vacker citronträd. Hur smakar frukterna?
Önskar dig en fin dag, jag är på väg ut med granngänget på den dagliga morgonpromenaden.Vi går varje vardagsmorgon klockan nio, ett gäng på 10 damer och herrar, vi går i ungefär 45 minuter.Vi började för över tre år sedan och vi känner oss så duktiga när vi har gjort vår promenad som går i alla väder ifrån ösregn till snöstorm. En del är pensionärer men många har arbeten och vi är i alla åldrar. Vi har inga krav på varandra utan går när vi kan, men det fantastiska är att det har alltid varit några som gått under dessa tre år.
Det har t.om varit ett repotag i NLT om oss. Så passerar du förbi Tun vid niotiden en vardag så kan du räkna med att se ett gäng med folk på vägen. Då är jag säkert med.
Kram Raina

Vårt hem på landet sa...

Så stort och fint det var!

Jag har ett mini-apelsinträd, sura frukter som attan! Fick det förra våren. Jag lät mitt stå inne hela sommaren, men det verkar må ganska bra av det ändå. Nu är hela trädet översållat med blommor som luktar helt fantastiskt!

Kram, Emma