tisdag 1 mars 2011

1 Mars

Ännu ligger lite snö kvar på marken, men temperaturen har vänt uppåt och det blir ljusare ute, vi närmar oss den härliga våren....

När jag lämnade barnen i morse kände jag doft av vår i luften, underbart!Visst har man en stor längtan nu efter ljus, sol, värme och trädgårdspyssel efter den låååånga mörka vintern.

Jag och V. har börjat så smått att klippa grenar och röja i trädgården, vi bygger på en stor påskbrasa på tomten.

Hoppas att du får en fin tisdag!

Kram Lotta

6 kommentarer:

Annelie sa...

Hejsan vännen,hoppas att du mår bättre idag..Å du man får gnälla ibland för livet är inte bara en stor lycka..Förresten vill du ha lite snö av mig,för jag ser att det har du lite av..:))Jag längtar som attans jag med, att kunna ha dörren öppen hela dan coh att ta morronfika ute på bron..:))Snart så..:) Ha en skön och mysig dag nu...KRAAAM!!!

Vita rosor och förgätmigej sa...

Som jag längtar till våren nu... Vi har varit sjuka huuuur länge som helst men det verkar ju aldrig vilja ge sig! Var på akuten med lilla M igår eftersom hon inte fått behålla någon vätska alls på ett dygn... Suck! Vad mysigt det låter när du beskriver hur du är ute och pysslar med din knodd. Läääängtar tills vi är så pass friska så vi kan gå ut allihopa! Oj, vad jag gnäller... Blev lite gladare när jag tittade in här i alla fall! :0)

Ta hand om dig gumman!

Varm kram/ Anna

MIN LYCKA ♥ sa...

Snart är det vår, hoppas vi på;=)

Hur gör du din fina header så stor, vill också ha en sån, men kan inte?? Vilen storlek??

Ha en bra kväll!

Här blir det en romantisk komedi ikväll;=)

mammaxtre sa...

Hemma hos oss har vi fortfarande galet mycket snö. Men känslan av vår det börjar smyga sig på detta till trots :-)

Ha det gott

Bella sa...

Hur mår du idag vännen? Känns det lite bättre? Hoppas det... Det måste vara jättejobbigt att slitas mellan hoppa och förtvivlan, ingen avundsvärd situation...

Vi får hoppas att våren snart är på ingång med sol och värme och att det lättar upp våra sinnen lite och ger oss energi

Ta hand om dig

Många styrkekramar Bella

A House With A View sa...

Hold your horses, jag hinner iiiinte med i svängarna med allt trädgårdsfix, haha. Vadååå, jag får ju lov att plumsa i snön upp till låren om jag ska hänga med i ditt tempo :)) Fiina bilder!

Kraaaaaaaaaaaaam aka