

Tips! Jag halverar alltid sockermängden i mina recept. Saften blir mindre söt, med mera frukt/bärsmak. Dessutom blir den ju nyttigare också, ler.
Tusen tack för alla kommentarer som förgyller mitt liv.
Ta hand om er alla goa bloggisar!
Kramis från Lotta
5 kommentarer:
Du menar väl på nätet?
Inte väntar ni väl hela natten på Säve...he he.
Kiss and goodbye!
Tänk... jag har aldrig gjort egen saft, men funderat på det massor av gånger, liksom nu när jag såg och läste ditt inlägg!! Verkar supersmaskigt!
Härliga bilder!
Stooooooooooooor kraaaaaaaaam aka
Så gott!!
Jag har inte sett några blommor på vår fläder i år...eller har jag missat det...??? måste kolla imorgon:))
Däremot håller jag på och gör rabarberlikör eller snarare väntar på att den ska bli färdig. Vacker färg har den...hoppas den kommer att smaka bra också.
kram lisamaja
Flädersaft är den godaste saften som finns och då förstås hemkokt:).
Hoppas du har det bra!
Ha en fin dag!
Kram
Åh, det ser gott ut!! Har gjort rabarbersaft som verkligen var superenkelt! Det smakar mycket godare när man har gjort det själv, eller hur?!
Ha en fin kväll!
Kram Charlotte
Skicka en kommentar