måndag 13 juni 2011

Saft, saft...

Flädersaften är klar med en härlig smak av sommar!


Tips! Jag halverar alltid sockermängden i mina recept. Saften blir mindre söt, med mera frukt/bärsmak. Dessutom blir den ju nyttigare också, ler.

Tusen tack för alla kommentarer som förgyller mitt liv.
Ta hand om er alla goa bloggisar!

Kramis från Lotta

5 kommentarer:

Tina sa...

Du menar väl på nätet?
Inte väntar ni väl hela natten på Säve...he he.

Kiss and goodbye!

A House With A View sa...

Tänk... jag har aldrig gjort egen saft, men funderat på det massor av gånger, liksom nu när jag såg och läste ditt inlägg!! Verkar supersmaskigt!

Härliga bilder!

Stooooooooooooor kraaaaaaaaam aka

Ett ögonblick sa...

Så gott!!
Jag har inte sett några blommor på vår fläder i år...eller har jag missat det...??? måste kolla imorgon:))
Däremot håller jag på och gör rabarberlikör eller snarare väntar på att den ska bli färdig. Vacker färg har den...hoppas den kommer att smaka bra också.

kram lisamaja

Charlotte sa...

Flädersaft är den godaste saften som finns och då förstås hemkokt:).

Hoppas du har det bra!
Ha en fin dag!
Kram

Vilmas Hus sa...

Åh, det ser gott ut!! Har gjort rabarbersaft som verkligen var superenkelt! Det smakar mycket godare när man har gjort det själv, eller hur?!

Ha en fin kväll!
Kram Charlotte