måndag 12 mars 2012

Almanacka i köket

Halloj vänner!

Hoppas att ni njutit av en skön vårhelg.

Idag bjuder jag på några pics från vårt kök.
Jag har satt upp en almanacka i plåt som hjälper mig att hålla ordning på dagarna, ler.Snart mitten på mars, och igår hade vi en solig eftermiddag i trädgården med försmak av vår här på landet nära hav & skog, sååå härligt.Önskar dig en fin start på veckan!

Kram Lotta

3 kommentarer:

STENLYCKA sa...

Godmorgon Lotta!
Vilken vacker almanacka.
Mitten av mars och underbart vårväder, visst är det härligt att vi går mot våren. Igår var jag ute, plockade bort ris och torra blommor i trädgården, fikade ute och njöt! Härligt!!!
Ha nu en fin start på nya veckan!
Kram Raina

bakom berget sa...

Hej Lotta! Jag blir så glad för att Du är igång här igen :o))
Du, den där almanackan var ju såå himla fiin.
Var har Du hittat den?
Ha det bäst!
Kram Åsa.

Lev Vackert sa...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com