måndag 24 maj 2010

GRÖNT FRÅN RESAN!

Halloj mina goa bloggvänner, hoppas att ni har en bra måndag!

Själv har jag nog inte riktigt landat än efter resan. Med risk att det vara tjatig blir det nog lite fler Alicante inlägg denna veckan, med hopp om att lyckas hålla kvar känslan från den underbara resan riktigt länge. Hoppas att ni står ut med det!

Alicante är en otroligt vacker grön och välvårdad stad. Överallt växte palmer och fina blomsterplanteringar var det gott om. Många av växterna man såg var såna som vi normalt har som krukväxter här i Sverige.

Hibiskusen blommade otroligt vackert utanför hotellet.

Detta fantastiska pelagonarrangemang hade jag gärna haft vid mitt hus.


"Lyckliga Lotta" växte i planteringarna i den långa palm-allén som gick längs strandpromenaden i Alicante.

Under kvällen har vi röjt för fullt i vår något igenvuxna trädgård. Det växer så de knakar nu, och det har hänt otroligt mycket under de 4 dagar som vi varit borta. Allt är grönt och blommar, snart är sommaren faktiskt här, tjohoooo va härligt!

Kul att du kikar in hos mig, lämna gärna några spår innan du går!

Kram Lotta

5 kommentarer:

bakom berget sa...

Skönt att åka iväg så där och få sig en försmak av sommaren.Jag vill oxå.....!
Ha det gott!
Kram Åsa.

Ingelapingela sa...

Hej på dej här var jag... tänkte bara stänga av datorn hamnade så på din blogg. Kul med kulturombyte och att ut och resa. Tur att du kom hem lagom till blomning och ogräsrens ;-) Nä nu ska jag koja tänkte bara lämna ett spår så du vet att jag var här. Ingela direkt från Åhus

Hvita Hjärtat sa...

Hej!

Vilken underbar resa ni verkar ha haft!! Ja visst är det underbart att sommaren äntligen är här! Fast hos oss är det riktigt höstaktigt just nu, endast 7 grader! Men nog vänder det snart igen!

Kramisar,
Jennie

Hvita Hjärtat sa...

...och TACK för gratulationerna :o)

Jonna sa...

Ååh, det är många minnen som poppar upp när jag ser dina bilder från Alicante! Jag känner ju igen varenda millimeter där :)
Vad kul att du också tycker om den staden!
Kram från Jonna ♥