tisdag 26 oktober 2010

Paus

Hej fina bloggvänner!

Jag har lovat mig själv att bara vara glad och positiv på LOTTAS HOME, man ska bli glad och inspirerad av att kika in hos mig. Idag är jag inte det, förlåt!

Det sista veckorna har jag känt att min energi och ork har tagit slut.
På vår & sommar hämtar jag kraft från solen, havet och naturen.
På höst & vinter har jag ibland svårt att finna den....

Jag har bestämt mig för att ta en paus från bloggen för att försöka hitta tillbaka inspirationen inför advent & jul som ligger framför oss.

Tack alla ni som tittar in här, och särskilt ni som förgyller mitt liv med era snälla kommentarer.

Ta hand om er vänner, hoppas att vi ses igen!

Kram Lotta

12 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Syster!försår precis vad du menar med att inte orka under höst&vinter.Vi är ju Vår&sommar människor du&jag.Så vila dig nu ifrån bloggandet ett tag.De är bara du som bestämmer vad&när du ska skriva.Stor Kram fr mig Stora Syrran

Linda i Lönnbacka sa...

Jag förstår dig precis, i somras hade jag ingen ork eller inspiration att blogga, mkt pga en person som gjorde mig väldigt ledsen.

Ibland behövs en välbehövlig paus, men jag kommer att sakna dig här i Blogglandia. Tar den tid du behöver, jag finns här och väntar! *ler*

Ta hand om dig vännen!
Varma kramar
Linda

Maria sa...

Tråkigt!
Men hoppas du finner energin snart igen.
Vi finns här när du känner dig redo för bloggvärlden igen.

Sköt om dig! Kram Maria

Hoffmans Design sa...

Jag förstår att det kan var jobbigt, men måste få säga nu när jag har hittat till dej så kommer jag sakna dej. Så jag väntar på att du kanske hittar tillbaka hit snart igen. Med massor av inspiration. Nu kommer snart det roliga och det e julen. Själv tycker jag också att hösten e väldigt grå. Så kämpa på jag finns här när du kommer tillbaka.
Många Kramisar Antonija

Anonym sa...

Hej!
Ta hand om dig!kramar Kusinen Ulrika

Annelie sa...

Å va synd,men jag hoppas att du kommer tilbbaka,jag är sån på sommaren och får min bra tid på höst och vinter.Va rädd om dig nu och ta en dag i taget,så kommer nog energin å lusten tillbaka..:) Ha det så bra å jag skickar en stooor kram så hörs vi..../Annelie

Hvita Hjärtat sa...

Hej på dej! Äntligen har jag tid att titta in och lämna en hälsning hos dej! Tack för dina besök på min blogg! Ja du, jag känner precis igen detdär. Man har inte alltid tid, inspiration eller ork att blogga, livet består ju av så mycket annat (och viktigare saker!). Sköt om dej vännen!

Kram, Jennie

bakom berget sa...

Oj...jag kommer att sakna dig! Men visst, man kan ju känna att man inte har varken lust, ork eller tid för bloggen och ändå sitter man där och försöker få till ett inlägg. Det är nog klokt att ta en liten paus ibland. Men vem vet...du kanske känner för att skriva nåt nån gång ibland ändå. Jag kommer att hålla utkik efter dig!
Ha det så gott min vän och jag hoppas att du kommer att hitta din kraft och din lust snart igen.
En stor varm kram, skickar jag till Dig! Åsa.

Amanda sa...

Hej! Vad tråkigt att höra. Hoppas du kommer tillbaka snart med förnyad energi!

Kram Amanda

Bella sa...

Så ledsen jag blir av att läsa att du känner dig trött och saknar inspiration, hoppas du hittar tillbaka till det och framför allt att du får tillbaka välbefinnandet.

Kommer sakna dina fina och alltid lika intressanta inlägg och hoppas du snart är tillbaka!

Ta hand om dig och förhoppningsvis hjälper adventsmyset till för att du ska må bättre

Många kramar Bella

promenader på landet sa...

Hej vännen ta hand om dig och välkommen tilbaka när du vill! Må så gott kram Maria

Annies Blå sa...

Vad tråkigt att du känner så, fastän jag väl förstår vad du menar! Hoppas du hittar ork och motivation igen så vi får läsa fina julinlägg av dig så småningom...
Styrkekram/Annie :)