torsdag 25 november 2010

Det närmar sig....

Hej härliga bloggvänner!

Hoppas att ni har det bra i snöyran!

Här har vi varit utan ström i 12 timmar, det blir verkligen mörkt och kallt. Jag har suttit hemma och jobbat med tänd brasa och massor av ljus.

Jösses vad tiden går fort, det känns inte som det var länge sedan vi tog upp vår älskade båt på land....
Nu ligger snön vit på marken och det är bara några dagar kvar till advent.
Första ljuset ska tändas och glögg, pepparkakor, lussebullar och clementiner ska drickas och ätas i massor, mumsigt & mysigt.
Barnen väntar ivrigt då de ska få sin första present i julstrumpan denna dagen.
De 2 stora får presenter på adventsöndagarna numera och inte varje dag. Det blir ganska många småpaket att ordna med till 3 barn, ler, så det har jag gett upp.
Till minstingen har jag köpt en färdig kalender med luckor fyllda med lego, perfekt för honom.

Clementiner i skål från Plutoprodukter.


Önskar dig en mysig torsdag!

Kram Lotta

3 kommentarer:

bakom berget sa...

Hej Lotta! Jag hade missat dina sista inlägg, men nu har jag läst ikapp. Va trist för dig med jobbet! Bättre julklapp än så, kan man väl önska sig. Hoppas du snart hittar nåt annat jobb som du ska trivas med.
Men va sjutton!! Har ni varit utan el såå länge! Tur att du kan elda då, så att ni har det varmt i alla fall. Hoppas att barnens öronont ska ge sig så att alla är friska och pigga till julen närmar sig.
Ja visst går tiden väldigt fort! Jag var ute på altanen härom dagen och fixade med några lyktor. DEt kändes som om det var igår jag satt där i solen med ett badlakan omkring mig, nyss uppstigen efter ett dopp i poolen. Men när jag tittade ner i den, såg jag bara is och snö. Brrrr...
Hoppas vintern går fort!
Ha en fin kväll! Kram från Åsa.

Linda i Lönnbacka sa...

Det är nog en tradition jag får börja med nästa år, alltså en liten present varje dag till barnen, och julstrumpa ska jag nog också försöka sy :) Detta året har ajg köpt en chokladkalender till mina små gottegrisar..

Kram på dig!

Bella sa...

12 timmar utan ström låter inte som någon höjdare, fy så kallt och mörkt det blir då...

Hoppas strömmen kommit tillbaka och att kvällen blir mysig :)

Kramar Bella