onsdag 24 november 2010

Advent kring vårt hus & tack

Hej mina goa bloggvänner!

Tusen tack för alla snälla och omtänksamma kommentarer som jag fått, och för att ni bryr er fast ni inte ens känner mig. Det värmer mer än ni kan ana....

I helgen fixade vi lite advent kring vårt hus för att få lite julkänsla även på utsidan.

Jag gjorde en krans av enris till ytterdörren.

Vi satte en jultall på altanen vid entrén. Ljuslyktan smälte snabbt bort, men nu lyser snön åter vit på taken här och ger oss lite extra ljus.

Vi hissar alltid upp en ljusslinga i flaggstången. Den ses långväga då vi bor högt uppe i berget och området ligger nedanför vårt hus.

Idag ska jag jobba en stund, trots att jag fortfarade inte känner mig riktigt kry. I eftermiddag väntar en tur till stallet med dottern och det kan ju alltid pigga upp lite, ler.

Ha en bra dag!

Kram Lotta

5 kommentarer:

@nette sa...

Så fint och mysigt det ser ut hemma hos dig. Ja, nu är det verkligen dags att pynta till det . Nu kommer verkligen advent med stormsteg...=)

ha en bra dag

kramar @nette

Annelie sa...

Moorning Lotta..Vilka fina kransar du gjort då..Jag är grymt dålig på de..:) Men tror jag ska göra ett försök ändå...Ha en riktigt bra dag nu och krya på dig...Kram/Annelie

MIN LYCKA ♥ sa...

Hoppas ni snart är på bättringsväg!!
Stallet hjälper nog till, lite julkänsla med en massa hästdoft;)
Kram från ett snöigt Uddevalla

Annies Blå sa...

Vilket fint pyssel :) och skönt att du mår lite bättre i alla fall. Fastän man skulle vara helt frisk så skulle det knappast kännas så motiverande att arbeta när man snart vet att det tar slut :/. Tycker du är strong i alla fall!
Här byggde jag och dottern en snölykta för flera veckor sedan, jag var helt säker på att den skulle smälta bort, men där står den fortfarande. Nu har vi runt - 5 grader dagtid och under - 10 på natten, så jag tvivlar på att vi får se bar mark här före tidigast i april, på gott och ont!

Ha en bra dag!
Kram/Annie

Bella sa...

TACK själv för dina alltid lika omtänksamma kommentarer, visst är det ganska härligt och helt oväntat att man hittat så fina bloggvänner :)

Så adventsfint du gjort hemma, me like!!!

Ta hand om dig och krya på dig

Kramar Bella