tisdag 23 november 2010

Julglädjen som kom av sig

Halloj!

Idag är jag inte så glad tyvärr, så ni som vill ha positiva Lotta kan sluta läsa nu.

Igår hade vi vekligen ingen bra måndag, en riktig skitdag var det....

M. startade dagen med 2 vändor till jouren med barnen. V. hade öroninflammation, medan M. hade vätska som spökade i öronen som vanligt.(Ja vi har gått igenom de flesta förkylningsåkommor den sista månaden nu.)

När jag vrålförkyld och trött kom till ateljén för att jobba fick jag beskedet:
Jag har inget jobb kvar efter jul!
Det var verkligen ingen rolig julklapp, så nu tappade jag min julglädje för en stund.
Hoppas att den snart kommer tillbaka....

I barnens all- lekrum har min favorit stjärna från Design House Stockholm kommit upp. Den ger oss lite välbehövligt ljus i mörkret!

Idag är jag hemma och har VAB igen med V. som fortfarande har lite ont i sina öron. Jag försöker smälta och ta in att jag snart är tillbaka i den avskyvärda arbetslösheten igen. Ja, jag har varit där förut, tyvärr....

Förra gången tog jag mig igenom den med hjälp av min underbara familj och mina resor till Blogglandia där jag lärde känna er fina bloggvänner.
Tack för att ni finns, ni betyder såå mycket....

Kramar från Lotta

12 kommentarer:

Jonna sa...

Min söta Lotta, jag blir så ledsen för din skull. Vilket tråkigt besked du har fått! Jag önskar jag kunde göra någonting för dig.
Hoppas barnen kryar på sig snart!

En stor styrkekram till dig!
/ Jonna

Anna sa...

Hej!
Ja...vissa dagar börjar inte bra och fortsätter så! Svårt att komma igen men när tankarna vänder så brukar det gå bättre. Jag är säker på att du får ett nytt jobb! Krya på er och må gott! Kram

MIN LYCKA ♥ sa...

Nej men oturen verkar förfölja er!! Alla sjukdomar rättar säkert till sig snart, men såå tröttsamt när det håller på!! Usch!!

Inte kul att förlora jobbet, inte den bästa julklappen direkt. Har du hunnit tänka något eller landat i det? Har du inga idéer på lut som du kan göra något utav?? Fy lider med dig! Hoppas verkligen det finns en utväg snart!

Många kramar

Annelie sa...

Tråkiga besked så här före jul,men jag tror att ett nytt jobb får du säkert..:)Försök att glädjas åt det lilla och hoppas att barnen kryar på sig snart...En stooor tröstekram från mig../Annelie

home by lina sa...

Men usch och fy, nu blev det bara för mycket för er :o( Hopps nu bara att barnen kryar på sig snabbt och att du kan känna lite julstämning trots allt...förstår att det känns tungt, men försök tänka att det kanske väntar något ännu mer spännande och utvecklande för dig! Ta hand om dig! Kram Lina

Vita rosor och förgätmigej sa...

Men gumman! Vad trist att du förlorar jobbet efter jul... Blir lite smått förargad att de inte har bättre framförhållning än att berätta det nu! Kan tänka mig att det är jättejobbigt att vara arbetslös när man ska gå någon längre tid. Hoppas att ni kryar på er i veckan så du i alla fall slipper det! Ta hand om dig och familjen!

Kram/ Anna

Madeleine Berglund sa...

Nämen nämen, ååå så tråkigt.. Det ordnar sig alltid det är det som är så bra med livet!! Jag hejar på dig!
Kram Madeleine

Linda i Lönnbacka sa...

Hej vännen, men vad ledsen jag blir för din skull!! *kramar om*

Jag förstår såå att julglädjen kommit av sig och att du måste vara väldigt ledsen.
Tur att du har en sådan underbar familj som jag är helt säker på kommer hjälpa till att sprida glädje i allt det tråkiga!

Jag hoppas att ni alla får vara friska speciellt nu över julen.

Många styrkekramar
Positiva tankar nu!! *ler*
Linda

Skogsfrun... sa...

men usch vad tråkigt! hoppas det inte vara så länge dock! Heja heja!

Hoppas barnen blir friska snart!
Kram p.

Hvita Hjärtat sa...

Hej goa vän! Usch vilka supertråkiga nyheter :o( inte så lättsmält förstår jag, och det blir förstås inte lättare av att man ni är krassliga! Men jag är nog säker på att du snart har ett nytt jobb igen! Det kommer nog att ordna sig! Många styrkekramar, och krya på er!!!

Annies Blå sa...

Åh nej :(. Vilket besked att få såhär före julen! Och att ni dessutom ska få dras med den envisaste av förkylningar. Hoppas verkligen att ni börjar tillfriskna snart! Ett nytt jobb är jag säker på att du hittar, fast jag förstår att ovissheten som arbetslös måste vara svår!
Styrkekram/Annie

Hoffmans Design sa...

Åh vad tråkigt att du blir av med ditt jobb. Att dom alltid måste berätta sånt precis innan julen.
Tänker på dej Kram i massor.
och krya på er.