måndag 15 november 2010

JUL vimplar HOME made by LOTTA

Halloj vänner!

I helgen blev det lite tid för pyssel och symaskinen åkte fram igen. Jag sydde vimplar som jag med textilfärg tryckte GOD JUL på.

Här hänger de i fönstret i hallen i suterängplanet där jag också har min lilla pysselhörna. Om du vill se hur den ser ut så klicka här.Tack alla härliga vänner som kikar in här hos mig!

Önskar er en fin start på veckan!

Kram Lotta

5 kommentarer:

Annelie sa...

Snyggt som attans,kanon att man kan sy själv för då får man nåt eget..:))..Ha en härlig dag..Kram/Annelie

Cilla sa...

Ååå så ljuvligt eller juligt.. hihi
En skön vecka önskar jag dig!!
Kram Cilla

bakom berget sa...

Va fint! Jag har oxå funderat på att sy lite idag. Det bara regnar och jag är ledig, så det kan ju vara en bra dag för sånt.
Ha det bra min vän! Kram Åsa.

Madeleine Berglund sa...

Surdegsbröd? Mmmm, säger jag då... mmm, jätte gott. Mums.

Ja, men Slottsträdgården Ulriksdal blir ett måste. Speciellt på helgen, du ska se vad mycket gott fika det finns då. Lovely kan jag säga!!! =)

Kram kram Madeleine

MIN LYCKA ♥ sa...

Du har så mysigt hemma! Jul i stugan! Jag har nog aldrig sett någon pynta så tifigt, men det är faktiskt mysigt. Utomhus är det mörkt halv 5 så man behöver något upplyftande...

Jag känner mig dock väldigt låångt ifrån allt vad pynt heter, får nög nöja mig med flyttlådor från Bauhaus och dess julröda logga;)

Det är kul att titta i möbelaffärar, men guud så trött man blir på det. När man inte "måste" handla är det alltid lätt att hitta allt och lite till i inredningsväg, men nu när man måste ha vissa saker så finns ju ingenting!!

Vi gillar att titta i "alla" möbelaffärer också, vill ju inte missa nåt jättebra...så behöver TID på mig! Är svårt, man vill ju trivas i möblerna, som man förmodligen ska ha runt sig dom närmsta 15 åren!

Huset är stort, ca 270 kvm och jag är glad att Vattenfalls avtal är bundetpå relativ låg avgift i några år till framöver!

KRAM